Harkányban jártam, végre kikapcsolódtam egy kicsit

Szeretem a kisvárosokat, az eldugott helyeket. Szeretek kiülni az erkélyre egy remek verseskötettel, szeretem azt olvasgatni, miközben a természetet figyelem. A saját lakásom sajnos nem alkalmas erre. Ott nincsenek a közelben erdők, hegyek, a kilátás nem a legszebb, és a szomszédok is folyamatosan zajonganak.

Néha el kell menekülni a városból. Éppen ezt akartam kivitelezni, mikor beírtam a keresőbe, hogy harkány szállás. Harkány egy csendes kis város, ami pontosan azt nyújtja, amire szükségem volt. Park, hegyek, természet és csend. A jó levegőn a csendben sokkal könnyebb alkotni. A zeneiskolában ugyanis néha szeretem saját dalokkal feldobni az órákat, az évzáró előadásokat.

Mivel az idei évzáró dátuma egyre közeledik, úgy döntöttem, hogy elvonulok egy kicsit a világ elől. Csak egy hosszú hétvége erejéig utaztam el, de jobb helyet nem is találhattam volna.

A természet Harkány környékén gyönyörű, a kilátás mindenkit megihletne. A közeli hegyekben kirándultam is egyet, majd a hosszú séta után lazítottam egy keveset a wellness részlegen. Masszíroztattam, kiizzadtam a méreganyagokat a szaunában és neki is láttam a dalszerzésnek egy csésze finom, forró tea társaságában.

Az ilyen hoteleket szeretem a legjobban. Tele van extrákkal, de csak olyan mértékig, ami valóban elősegíti a kikapcsolódást és nem válik teherré.

A wellness részleg nem a legnagyobb, de nincs is túlzsúfolva, a vendégek igényeit éppen kielégíti. Lehet úszni egy keveset, lehet lazítani és masszíroztatni. Aki pedig inkább strandolni szeretne, az a közeli gyógyfürdőben megteheti, nem zavarja vele a pihenni vágyó vendégeket. A kisgyermekes családok inkább ott kapcsolódtak ki, így valóban csendben és békében élvezhettem a vizet.

Programokban nem volt hiány, a környék rengeteg kirándulóhelyet tartogat az érdeklődőknek, de a hotelben is el tudtam foglalni magam.

A szoba minden szempontból tökéletes volt, szerencsére mindegyikhez járt külön fürdőszoba is, ami kifejezetten tiszta volt.

A komfortos szobának és a wellnessnek hála kipihentem magam és újult erővel vághattam bele a munkába. A környezet pedig nagyon sokat segített abban, hogy új dalokat írjak a zeneiskolába.