Ezeken mentünk keresztül, amikor vállalkozást indítottunk a páromnak

A barátnőm mindig is művészlélek volt. Több, mint 12 éve foglalkozik zenéléssel, és énekléssel. Ez eddig csak hobbiként volt az élete része, de a családja arra bátorította, hogy foglalkozzon a zenével profi szinten, én pedig maximálisan támogattam őt ebben. Nem csupán elméleti szinten, hanem gyakorlatban is. Mondom, hogy miben volt szüksége rám.

Mivel valóban profi szinten akart zenélni, sőt ezt akarta fő megélhetési forrásának, csak az jöhetett szóba, hogy vállalkozóként kezdi meg a tevékenységét. Na ez az, amihez a kedvesem nem nagyon értett, de nincs is ezzel gond, ezzel nem neki kell majd foglalkoznia. Én viszont 3 éve vállalkozóként tevékenykedem, végigjártam már azt az utat, amit ő szeretne most, így az egész folyamatban segítségére voltam. Vagyis nem csak én, hanem egy cég is, aki az első lépésnél jött a képbe.

Nem akartuk, hogy a párom lakása legyen a székhelye a cégnek, így kerestem neki egy szolgáltatót. A “székhelyszolgáltatás budapest árak” keresésre a Google kidobott néhány találatot, amik közül egy tanácsadó segítségével választottam. Ő a szekhelyszolgaltatas24.hu-t ajánlotta, ahol a budapesti székhelyeket 29.900 Ft plusz áfáért kínálja a cég 6 hónara.

Ezért a pénzért a cég teljeskörű szolgáltatást kínál a cégalapítástól kezdve, egészen addig, amíg velük szeretnél együtt dolgozni. Például ügyvédet is ingyen közvetít, ha szükséged van rá, és így a cég bejegyeztetésében is a segítségedre van. Utána pedig minden előnyét élvezheted annak, hogy a székhelyed nem otthon van, hanem egy külön cég van ezzel megbízva. Például nagyon sok időt és pénzt spórolsz az adminisztráción, hiszen a cég fogadja a postád, ezeket szkenneli, és továbbítja is feléd. Megteszi ezt e-mailben, illetve postai úton is, ingyen. Amennyiben szükséges, az ellenőrző szerveket is fogadja, akkor is, ha kényszer intézkedésről van szó. Ezt szakszerűen és korrekt módon teszi, 11 év szakmai tapasztalattal a háta mögött. Ez azért fontos, mert ennyi idő alatt már nagyjából minden üggyel találkoztak, ami előfordulhat. Ha pedig igényt tartasz rá, tárgyalót is biztosít, szintén díjmentesen. Illetve apróságnak tűnhet, de fontos az is, hogy a cégneved is kihelyezik cégtáblán, ennek jogi alapja van.

Ez a székhelyszolgáltatás budapesti árak között nálam kiemelkedő helyet foglal el, mert nagyon profi és teljeskörű szolgáltatást kapsz a pénzedért. Így a barátnőmnek is őket választottuk, és miután felvettük velük a kapcsolatot telefonon, már egyeztettünk is a további részletekről. A személyes találkozó és a cégbejegyzés is gyorsan megtörtént, a cég által közvetített ügyvéddel.

Azóta már 4 hónap telt el, és érezzük, hogy a cég nagyon sok terhet vett le a vállunkról. Azt hinné az ember, hogy a székhelyszolgáltatás budapesti árakon egy zsebbenyúlósabb dolog, de egyáltalán nem az, sőt szerintem még spóroltunk is ezzel a lépéssel.