Imádok zenét hallgatni motorozás közben

Motorozás közben teljesen felszabadultnak érzem magam, ezért amikor csak lehet elmegyek egy-egy hosszabb motortúrára. Nem folyamatosan, de néhány szám erejéig zenét is szoktam hallgatni, persze nem olyan hangosan, hogy zavaró legyen és esetleg balesetet okozzak. Ennek érdekében egyébként a motorgumira is nagyon szoktam figyelni, mindig időben kicserélem, és csak jó minőséget használok. Ebben sokat segített, hogy rátaláltam a MotorTire webáruházára.

Amikor egy hosszabb túrára készültem, akkor kezdtem el keresgélni egy megbízható műhely után, ahol motorgumit értékesítenek és szerelnek be. Sajnos, ahova korábban jártam ott megszűnt az értékesítés, és én mindenképp olyan helyet akartam, ahol a szerelés és a motorgumi vásárlás is megoldható. Így kénytelen voltam körülnézni, hogy milyen lehetőségek vannak, amelyek megfelelhetnek. A MotorTire weboldala az első néhány találat között volt. Szimpatikus volt a neve ezért megnyitottam a honlapot, és milyen jó, hogy így tettem.

Ha minőségi motorgumi kell, akkor MotorTire!

A MotorTire weboldala egészen nagyszerű volt. Egyszerű, könnyen átlátható és nem volt túlcifrázva. Az oldal kezelése nagyon felhasználóbarát volt, és aminek külön örültem, hogy nem voltak bosszantó felugró ablakok és reklámok. Ezen kívül olvastam, hogy már 2008 óta foglalkoznak motorgumi értékesítéssel és beszereléssel, ami számomra már azt mutatja, hogy egy tapasztalt, minőségi munkát végző csapattal van dolgom. A nagyszerű szűrőrendszernek köszönhetően pillanatok alatt megtaláltam azt a motorgumit, amire szükségem volt. Mivel mindig tartok magamnál a garázsban tartalék motorgumit, ezért néhányat rendeltem otthonra, de foglaltam időpontot a cserére a MotorTire üzletébe.

Amikor ezeket elintéztem még nézelődtem egy kicsit a MotorTire weboldalán. Megtudtam például, hogy nemrég nyílt egy autószervizük is, ahol olyan szolgáltatásaik vannak, mint a fék- vagy futóműszervíz, olajcsere, fényszóró beállítás, számítógépes diagnosztika. Figyelemreméltónak találtam, hogy még ez is szerepel náluk a palettán és nem csak a motorgumi szerelés és értékesítés. Ha beválik a MotorTire a motoromnál, akkor az autómat is hozzájuk fogom vinni.

Nincs jobb a MotorTire szolgáltatásainál!

A megbeszélt időpontra odaértem a MotorTire üzletébe. Nagyon örültem, hogy nem kellett várakoznom és rögtön sorra kerültem, ezt igazán nagyra becsültem a MotorTire csapatában. Modern, profi eszközöket használtak, amivel tovább növelték a szimpátiámat. Gyorsan elkészültek a munkával és én már roboghattam is haza. A MotorTire-nek köszönhetően biztonságosra és élvezetesre sikerült a motoros túrám.