Egy humoros történet egy fiúról

Nem rég olvastam el egy nagyon érdekes és humoros regényt. A történetnek a központjában egy fiú szerepelt, akinek a mindennapjairól olvashatunk.

Ő nem egy átlagos srác. Számtalan jó és rossz tulajdonsággal rendelkezik egyszerre, ezért egy kifejezetten árnyalt karakter.

Az egyik jellemzője az, hogy a fülei nagyon elállóak, ami őt persze nagyon zavarja. Elég sok vicces dolog kerekedik ki ebből a történetben.

Ami miatt igazán különleges számomra ez a regény, hogy nekem is pont ilyen füleim vannak. A valóéletben persze az azért annyira nem vicces, ahogyan az a regényben le van írva.

Ezért is döntöttem úgy, hogy felkeresek egy plasztikai sebészt, aki tudná orvosolni ezt a helyzetemet. Egy olyan fülplasztika végrehajtására volt szükségem, amit a lehető legnagyobb profizmussal és odafigyeléssel végeznek el rajtam. Számomra csak a tökéletes eredmény az elfogadható, ezért is esett a választásom a Kelemed Plasztikára. Az ország egyik legjobb ilyen jellegű intézményéről beszélünk, amit az egyik legfelkészültebb és legtapasztaltabb orvosa vezet.

A weboldaluk rövid tanulmányozása után gyorsan kértem egy konzultációs időpontot, amit online is meglehet tenni. A konzultáció Pécsen és Budapesten is lehetséges, így kiválaszthatjuk azt, amelyik a számunkra közelebb van.

A konzultáció során történt egy beszélgetés, illetve a füleimet is megvizsgálta az orvos. Látszott, hogy már a sokadik alkalommal jöttek hozzá ilyen problémával, mert hihetetlen gyorsan feltérképezte a problémát.

Kicsit bevezetett a műtétnek a menetébe is, és megnyugtatott, hogy a bőrmetszés olyan helyen fog majd történni, ami nem lesz látható.

Őszintén mondhatom, hogy nagyon jót tett nekem az orvossal történő beszélgetés, mert utána sokkal nyugodtabbnak éreztem magam ezzel az egésszel kapcsolatban.

A fülplasztika műtétem a lehető legnagyobb rendben lezajlott. A plasztikai sebész tökéletes eredményt ért el.

El se tudjátok képzelni, hogy mekkora öröm a számomra az, hogy végre nem bámulnak meg engem az utcán a furcsa füleim miatt.

Ha köztetek van olyan, aki hasonló problémákkal küszködik, akkor most már tudni fogjátok, hogy kihez kell fordulni.