A gázszerelés gyorsszolgálat nem vicc, vedd komolyan

Úgy utálom, hogy a párom gyakorlatilag bármiből képes viccet csinálni. Néha annyira értelmes, olyan jókat lehet vele beszélgetni, máskor meg infantilis kisgyerekbe megy át… Ki kell hogy mondjam, nem szeretem, amikor így viselkedik. De legtöbbször talán azért nem, mert ilyenkor általában én vagyok a poénkodás alanya, elszenvedője. Hogy, hogy nem, de valamiért kipécézett erre a szerepkörre, és minden egyes poénját rajtam teszteli. Ezt persze értelmezhetném akár úgy is, hogy bennem feltétel nélkül megbízik, és bármit elmond nekem. Még a nem jól sikerült poénjait is felvállalja előttem. Komikusnak kellett volna mennie, úgy érzem. Már többször mondtam neki, hogy kipróbálhatná a stand up comedy-t, biztosan élvezné. És akkor végre nem csak én hallgathatnám a favicceit.

Gázszerelés gyorsszolgálathoz folyamodtunk, pillanatok alatt megoldódott a problémánk

A múltkor azonban olyasmi történt velünk, amiből még neki sem volt kedve viccet csinálni. A fűtési szezon kellős közepén elromlott a bojlerünk. Eléggé meg voltunk ijedve, nem voltunk ahhoz hozzászokva, hogy a hidegben dideregve vészeljünk át egy őszt és egy telet. Elkezdtünk hát gázszerelés gyorsszolgálat után nézni, és szerencsénkre viszonylag hamar rátaláltunk a megfelelő csapatra. Nagyon kétségbe voltunk esve, ezért nagyon megörültünk, hogy találtunk valakit, aki talán segíteni tudna a problémánkon. Az oldalukon azt olvastuk, hogy ingyenes tanácsadásért kérhetünk visszahívást, ezért első körben ezzel a lehetőséggel éltünk. Mikor azonban meghallották, hogy nem működik a bojlerünk, és itt állunk a fűtési szezon kellős közepén, felgyorsultak az események.

Egy óra alatt kint voltak a budapesti otthonunkban, hogy megnézzék a bojlerünket. Nagyon szurkoltunk a párommal, hogy ne legyen túl nagy a baj, éreztem, hogy ezúttal az ő arcára is ráfagyott a mosoly. Egész idő alatt egyetlen poént sem sütött el, ami nagyon nagy szó tőle. Visszatérve a gázszerelés gyorsszolgálatra, a szakemberek hihetetlen precizitással végezték a munkájukat. Szerencsére nem kellett cserélni a bojlert, de ha kellett volna, azt is vállalták volna. A csapat ugyanis nem csak szerelést és javítást vállal, de ha kell, akkor cserét, szervizt, vagy karbantartást is. Így gyorsan el is mentettük a gázszerelés gyorsszolgálat telefonszámát, hogy ha legközelebb szükség lenne rájuk, kéznél legyen az elérhetőségük. A következő meglepetést azonban a fizetés okozta. A munkáért ugyanis kiszállási díjat egyáltalán nem számítottak fel, csak az elvégzett munkáért járó munkadíjat kellett kifizetnünk!

Nagyon meglepődtünk a gázszerelés gyorsszolgálat csapatának a korrektségén. Mint kiderült a kiszállási díjuk egyébként bruttó 20.000 Ft lett volna, de ezt csak abban az esetben kérik el, ha nem történik munkavégzés a helyszínen. A munkavégzésről ráadásul nagyon korrekt számlát kaptunk, olyat, amit adott esetben a biztosítónknak is be tudunk mutatni probléma esetén. Nagyon pozitívan jöttünk ki végül a történetből, és akinek csak lehet, ajánljuk ezt a szuper csapatot! Mostanra persze a párom jókedve is visszatért, és újfent megeredt a nyelve… Csak győzzem eleget hallgatni a poénjait!

gázszerelés gyorsszolgálat
A gázszerelés gyorsszolgálatnak köszönhetően most már nyugodtan élvezhetjük az otthon melegét!