Nyaralás előtt problémamegoldás, válaszd a flottakezelést!

Végre ismét itt a nyár. Egész télen erre vártam. A hideg időkben mindig azzal vigasztaltam magam, hogy nem baj, hamarosan itt lesz a meleg, és akkor a vízparton újból életerőre kapok. Erre a hétre már be is iktatom az első strandolásomat. Nagyon szeretek úszni, de nem szeretek uszodába járni, ezért ez a hidegebb hónapokban mindig kimarad az életemből. Pedig a hátamnak is nagyon jót tesz.

Az idei nyaralásom első állomása a horvátországi tengerpart lesz. Már januárban lefoglaltam a szállásunkat. Egy nagyobb baráti társasággal megyünk, eddig úgy van, hogy 15-en leszünk. Remélem, hogy senki nem mondja majd le. Habár a múltkor azt hittem, hogy egy személlyel megfogyatkozunk.

Az egyik barátomról azt kell tudni, hogy nagyon nagy üzletember. Már gyerek kora óta mindig üzletelt valamivel. Eleinte csokikra cserélt el ezt-azt, majd ahogy egyre nagyobb lett, kezdte saját magának megkeresni a zsebpénzét. Pontosan ezért mi sem lepődtünk meg azon, amikor magánvállalkozásba kezdett. Mondhatni, hogy a nulláról indult, de aztán egyre inkább kezdte kinőni magát a saját vállalkozása.

Jelenleg ott tart, hogy flottakezelőre lenne szüksége. Ez volt annak is az oka, hogy le akarta mondani a közös nyaralást. Kicsit megijedt attól, hogy nem fogja tudni időben megoldani ezt a fajta problémáját, és ő nem tud úgy kikapcsolódni, hogy közben ezen kattog. Ez teljesen érthető, nem is nyaralás a nyaralás, ha az ember nem tudja elengedni magát. Szóval többen is elhatároztuk, hogy segítünk neki. Nem szerettük volna elveszíteni a társaságát.

Elkezdtünk telefonálgatni az ismerőseinknek, mígnem valakinek a valakije ajánlott egy oldalt, ami kimondottan ezzel foglalkozik. Összeültünk és közösen megnéztük a flottakezeles.hu-t . Első körben megnéztük az oldalon lévő rövid videót, amely többek között arról próbál meggyőzni, hogy miért érdemes regisztrálni az öt részes ingyenes levélsorozatra. Ez az öt levél arra próbál megtanítani, hogy mire érdemes odafigyelni céges autó választásakor. Közösen úgy döntöttünk, hogy felregisztráljuk a barátunkat erre, és majd csak utána szólunk neki erről az egészről. Azért döntöttünk így, mivel tudjuk, hogy milyen makacs ember, és nem szerettük volna, hogyha emiatt dob el magától egy ilyen jó lehetőséget. Hiszen az oldal bal oldalán több elégedett vélemény is olvasható ezzel a programmal, azaz levélsorozattal kapcsolatban.

Ez az oldal egy remek lehetőséget nyújt a tanulásra, informálódásra, olyan vállalkozók számára, akik nem rendelkeznek több száz autóval, mégis megérdemlik, hogy kellő tisztelettel bánjanak velük például az autókereskedők, illetve a biztosítók. Ez a cég több szolgáltatással is kecsegteti az érdeklődőket. Vegyük, mondjuk a standard csomagot. Ez tartalmazza a tartós bérletet, a biztosításokat, az adókat és a flottakezelést. De ezen kívül még van comfort és superior csomagjuk is. Minden magánvállalkozó eldöntheti, hogy a cége számára melyik lenne a legmegfelelőbb, illetve, hogy mennyit tud erre áldozni. Ugyanakkor véleményem szerint mindenképpen jobban jár, mintha csak saját feje után vágna bele ezekbe, teljesen tanácstalanul.

Tehát miután abszolút alkalmasnak ítéltük ezt az oldalt a barátunk problémájának a kezelésére, felhívtuk és elmondtuk neki, hogy felregisztráltuk erre a levélsorozatra, és azt tanácsoltuk neki, hogy vegye fel ezzel a céggel a kapcsolatot.

Pár nap múlva hívott is, és nagyon hálás volt a segítségünkért. Mondta, hogy most már mindent sokkal tisztábban lát, és igénybe is fogja venni a cég nyújtotta szolgáltatásokat.

A segítségünknek és a flottakezelésnek köszönhetően megnyugodott, és most már biztos, hogy ő is eljön velünk nyaralni.

Úgy érzem, hogy az idei nyár még nagyon sok jó meglepetést és kalandot tartogat a számunkra. Már alig várom, hogy a vízparton süttessem magam a napon.

Ti hova mentek nyaralni?