A kultúrkocsma gyermekei

Hol szerettem bele a Kunert babakocsikba?

Egy zenés verses eseten a kedvenc kultúrkocsmámban.

Évek óta ez a törzshelyem a barátaimmal. Az évek alatt kevés dolog változott, de az nagyon. Sokan megházasodtunk vagy férjhez mentünk, és jó néhányan gyereket is szültek. Szerencsére a kultúrkocsmánk velünk együtt vált gyerekbarát hellyé, így nem kellett új központi helyett keresnünk a barátságunk helyszínének. Az említett konkrét zenés verses est volt az, amikor az elsőként gyereknek életet adó barátaink elsőként a társaságba hozták a gyereküket a babakocsiban.

kunert babakocsi

Honnan vásárolta a barátnőm a babakocsit?

A babakocsik.hu oldalról.

Természetesen mindent megosztott velünk a terhesség ideje alatt is, és utána is. Így mindig tudtuk azt is, hogy mikor milyent csinált a pelenkába a kisgyerek. De más, valóban fontos információkat is megosztott velünk, ami később számunkra is hasznos volt. Például ez a webshop, ahonnan jó árban lehet rendelni nagyon szuper babakocsikat. Több márkát is árulnak, de szerinte a Kunert babakocsi a legjobb. És miközben mi is egyre többet pesztráltuk a gyereket, valóban rájöttünk, hogy tényleg remek babakocsiról van szó.

Mit tud egy ilyen babakocsi?

Mindent, amivel csak segítheti egy kisgyerek életét, mint az őt hordozó eszköz.

Először fontos tudni, hogy multifunkcionális. Ez azt jelenti, hogy három kosár is elhelyezhető rajta: a mózes kosár, az autós hordozó, valamint a sportos kosár. Beavatatlanok számára ez nem jelenthet túl sokat, de miközben sürögtem forogtam a barátnőm körül, rájöttem, hogy ez valóban mennyire fontos. A gyereknek a körülbelül három év alatt, ameddig szüksége volt a babakocsira, mindig ki lehetett választani a legmegfelelőbb kosarat. Először főleg a mózes kosárban hordozták. A kocsmába is mindig abban hozták, mivel közel laktak hozzá és nem kellett autóval jönniük. Viszont, megvan az a szuper képességé ennek a babakocsinak, hogy autós hordozót is rá lehet szerelni. Tehát ha messzebb utaztak, akkor két legyet ütöttek egy csapásra. A csomagtartóba berakták az alumínium vázat (ami egyébként nagyon könnyű) és az autós hordozóban bekötötték a gyereket az autóba. Aztán, amikor megérkeztek, csak simán rászerelték a hordozót a babakocsi vázára. És akkor még nem is beszéltem a sportos hordozóról, amit attól a kortól kezdtek el használni, ahogy a gyerek már megtanult önállóan ülni.

Végül is miért választottam ezt?

A sok jó tulajdonságáért.

Én vagyok a társaságunkból a negyedik szülő nő, ebből pedig ketten vásároltak előttem a babakocsik.hu-ról Kunert babakocsit, a harmadik pedig megvásárolta az elsőtől használtan az övét, miután már nem volt szüksége rá. Gondolhattok, amit akartok, de én nem azért vásároltam ezt a babakocsit, mert ez volt a divat köztünk és esetleg kinéztek volna a csapatból, ha más típust vásárolok. Egyszerűen csak volt időm és lehetőségem több gyerek esetében is végig nézni, hogy mennyi hasznos babakocsiról van szó. Ráadásul tartós is, mint ahogyan azt a példa mutatja, hiszen egyik barátnőm megvette a másiktól használat után. Ez pedig azért szerencsés számomra, mivel minimum kettő, de az is lehet, hogy három gyereket tervezünk a férjemmel. Az első már úton van!