Takarítógép bérlése járulékos költségek nélkül? Igen, létezik!

Szoktál zenés estekre járni, kicsit kimozdulni otthonról?

Szerintem nagyon jó szórakozás alkalmanként részt venni valamilyen zenés programon: higgyétek el, nem véletlenül annyira népszerű az az éttermeknél sem, hogy meghívjanak egy-egy kisebb együttest vagy szólóénekest egy-egy estére. Határozottan növelni szokták ezek a látogatottságot a bárokban is, hiszen plusz beszédtémát adnak – lehetőleg pozitív értelemben -, javítják a hangulatot, táncalapként is szolgálhatnak; ha pedig rutinosak a fellépők, sokszor akár az is szóba jöhet, hogy a vendégek kérjenek tőlük egy-egy ismertebb számot. A zenékről már nem véletlenül született több olyan kutatás is, amelyek bebizonyították a különböző jótékony hatásokat, és nem véletlenül érezzük magunkat jobban, ha a hangulatunknak megfelelő zenéket hallgatjuk. Mi például egy kisebb szórakozóhelyet vezetünk, természetesen folyamatosan vannak meghívott vendégeink, akik emelik egy-egy este fényét és megvannak azok is, akik már visszajárnak hozzánk, mert annyira szeretik őket a vendégek. Természetesen a visszajáró vendégkörünk is megvan, persze ezt nem egy-két napba telt felépíteni, hiszen a konkurencia sem kicsi.

Nyilván egy-egy nagyobb vendégtömeg akarva-akaratlanul elég komoly szennyeződést tud maga után hagyni. Egy idő után kénytelenek voltunk beletörődni abba, hogy az egyszerű, hagyományos eszközökkel való takarítás több bosszúságot okoz, mint hasznot, így rövidesen az ipari takarítógép bérlés mellett döntöttünk, nem mástól, mint a Greenway Kft-től!

Jó ideig agyaltunk rajta, hogy az ipari takarítógép bérlés vagy a vásárlás legyen a befutó, hiszen mindkettő számos előnnyel és hátránnyal bír. Vásárlás esetén az ipari takarítógép ugyan a sajátunk lesz, ami nem rossz, de ezzel együtt minden járulékos költség és a felelősség is a miénk, a garanciaérvényesítés pedig adott esetben sosem volt egy könnyű dolog a legtöbb szolgáltatónál… szerintem ilyen esettel szinte már mindenki találkozott. A legtöbb bérlési lehetőség sem ad ennél sokkal ideálisabb lehetőségeket, így már-már vásárlásra adtuk a fejünket, amikor a Greenway Kft-re sikerült rábukkannunk és szinte azonnal eldöntöttük, hogy ebből bizony bérlés lesz – mert amennyiben tényleg minden úgy van, ahogy írják, gyakorlatilag semmi értelme nincsen ipari takarítógépet vásárolni.

Mind a vásárlás, mind a bérlés egy nagyobb beruházást igényel anyagilag, ez nem is kérdés. Ennek ellenére a Greenway igen egyedi, úgynevezett “full szerviz” konstrukciója esetén mégis jobban megéri a bérlés mellett dönteni, hiszen nem kell számolni a különböző váratlan költségekkel a gép meghibásodása esetén: fix havidíjjal kalkulálhat a bérlő és őt semmilyen költség nem terheli ebben az esetben sem. Mindenhol előfordulhat olyan eset, hogy valamiért a gép meghibásodik, de ekkor sem kell aggódni: nem csupán javítási költség nincs, de várakozás sem nagyon, mert 24 órán belül garantáltan intézkedik a cég a javítással, illetve a cserével kapcsolatban. Sem kiszállási költséggel, sem munkadíjjal nem kell számolni.

Az is benne van a pakliban, hogy rosszul választottunk és mégsem az a gép hozzánk az ideális, amelyiket bérbe vettük – vagy egyszerűen csak már nincs rá szükségünk. Nos, a konstrukciójuk tartalmazza azt a lehetőséget is, hogy gyakorlatilag bármikor cserélik egy nekünk megfelelőbbre – plusz költség nélkül -, vagy pedig egyszerűen vissza is adhatjuk az addig bérelt gépet. Röviden talán úgy tudnám összefoglalni, hogy amennyiben a Greenway Kft-t választod ipari takarítógép bérlésére, akkor semmilyen járulékos költséggel nem kell számolnod vagy foglalkoznod, csupán azzal, hogy tökéletes tisztaságot tudj tartani ott, ahol szeretnél – hát nem tökéletes?

ipari takarítógép bérlés