Kicsit sem humoros történet a Drotaverin beszerző akciómról

Mondhatnám, hogy egy vicces történet következik, de döntse el mindenki maga, hogy milyennek tartja. Ugyan is van, akinek nem jó a humorérzéke. Mint például nekem sem.

Történt egyszer, hogy bementem a gyógyszertárba a nehéz napjaim egyikén, hogy görcsoldóra lenne szükségem.

A gyógyszertáras kisasszonyka azt mondta, hogy igyak fahéjas teát, mert a fahéj görcsoldó hatású. A fahéj. És mondja ezt nekem egy ember, akinek az a munkája, hogy gyógyszereket adjon el. Ti értitek ezt?

Tudtam, hogy három saroknyira van egy másik gyógyszertár, elindultam oda, az ajtóra kiírva, hogy felújítás miatt zárva.

Felhívtam a barátnőmet, aki két utcára lakik, megkérdeztem, nincs-e egy életmentő görcsoldója, kiderült, hogy ő ezen a héten ment nyaralni, csak én ezt elfelejtettem, és még az sem jó, ha felmegyek a lakására, ugyanis van kulcsom, de minden gyógyszere nála van.

Már komolyan mondom, nem tudtam mitévő legyek, a világot csak nem járom körbe görcsoldóért, mert hát a görcs az most van, nekem pihennem kellene.

Ezért aztán hazamentem, hogy jobb híján iszok fahéjas teát.

Nagyon nagy fájdalmaim voltak, de nem tudtam mit tenni, betekertem magam 3 pokrócba, megittam a teát és leültem netezni.

Ahogy böngészgettem, hogy milyen természetes gyógymódjai vannak a görcsnek, rábukkantam egy online gyógyszertárra.

Soha életemben nem hallottam róla, hogy az interneten gyógyszereket lehet rendelni.

Ha ezt hamarabb tudom, a lábam ki se teszem itthonról.

Szóval nekiálltam, és onnan mindenfélét berendeltem. Nem csak Drotaverin került az online kosaramba, de vitaminokat is, mert amúgy is kellenének, és ha 10 000 Ft felett vásárolok, ingyen van a szállítás.

És hogy mi a poén? Hát persze hogy az, hogy miközben én egész délelőtt a várost róttam azért, hogy Drotaverinhez jussak, ha reggel ezt tudom, hogy meg lehet rendelni a neten, már lehet, hogy aznap meg is kaptam volna.

Legközelebb biztosak lehettek benne, hogy ha valamire szükségem lesz, először a neten fogom megnézni, hogy rendelhető-e, én egy lépést nem teszek feleslegesen.

Az online gyógyszertár igéjét pedig terjeszteni fogom, és ígérem, hűséges törzsvásárlójuk leszek, míg a halál el nem választ minket.