Koncertek híján mással jutalmazom magam: olajos testmasszázs a nyerő

Sajnos az utóbbi időben nem sok lehetőségem volt különféle koncertélményekkel gazdagítani az eddig meglehetősen széles palettámat. Persze az online streamek nagyon jó, hogy vannak, de azt azért nem kell mondanom szerintem, hogy mennyire nem helyettesítik az élő zenét, koncerteket – sem a közönségnek, sem pedig a zenészeknek.

Szerencsére én megtehetem, hogy más módon kényesztessem magam, a testem és lelkem egyaránt – pont, mint egy jó koncerttel, vagy könyvvel, csak most egy kicsit mégis másképp.

A téli időszakban egyébként is meg szoktam engedni magamnak, az utóbbi időben pedig különösképpen, hogy elmenjek egy-egy masszázsra. A legnagyobb kedvencem egy belvárosi masszázs szalon, a Karma Thai Massage stúdió, ahová ebben a hideg, zord, szürke időben a legszívesebben olajos masszázsra járok. Erről a szolgáltatásukról az alábbi oldalon lehet bővebben olvasni: karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs.

Ez az olajos masszázs egy rendkívül kellemes dolog. Azoknak nagyon jó szívvel tudom ajánlani, akik egy kicsit tartanak a thai masszázsok fájdalmától. Persze valójában attól sem kell félni, minden azon múlik, hogy mit kér a vendég a masszőztől, de az olajos masszázsok esetében a lehető legcsekélyebb mértékben van szó fájdalomról. Minden arról szól, hogy kellemesen ki tudjunk kapcsolódni és közben feloldódjanak azok a pontok a testünkben, ahol sok feszültség gyűlt össze.

Ahogy azt a karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldalon is megírják, ez a fajta kezelés az olajos jellegéből adódóan inkább a hidegebb hónapokban népszerű. Érthető módon, hiszen nyáron a nagy melegekben egyébként is szakad rólunk a víz – rólam legalábbis mindenképpen -, ezért nem feltétlenül egy olajos kezelés az, amire leginkább vágyik az ember. Bár őszintén szólva nekem akkor is nagyon jól tud esni, hogyha egy kicsit megnyomkodják az elgémberedett pontjaimat és megszabadítanak ezektől a stresszben bővelkedő csomópontoktól.

Egy másik meglehetősen szimpatikus vonása most ennek a kezelésnek, hogy elég nagy kedvezményekhez lehet jutni, hogyha most rendelünk és foglalunk időpontot. Teljesen mindegy, hogy csak egyetlen alkalomról van szó, vagy akár egy több alkalmas bérletről, alsó hangon is 20% kedvezményről indul minden. Éppen ezért azt ajánlom, hogyha nem ismeritek még az olajos masszázs csodáját, akkor most próbáljátok ki kedvezményes áron, egészen 90 percen keresztül, mert zseniális élmény! Foglalni a karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldalon található elérhetőségek valamelyikén tudtok! Hajrá és kellemes kikapcsolódást!