Rend a lelke mindennek, még a női táskákban is

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én kifejezetten rendszerető embernek vallom magam, sőt a rendszerező jelző is abszolút illik rám. Nagy könyvmoly révén a könyveim is patinás sorrendben állnak a polcon, műfaj szerint csoportosítva. Ugyanezt egyébként elmondhatom a CD-kről is. Ugyanakkor manapság már ritkán hallgatók zenét CD-n. Helyette a számítógépen vannak rendszerezve különböző szisztéma szerint a zenék. Egy igazi mapparendszerrel büszkélkedem ott is. Igazából az átláthatóság miatt törekszem a megfelelő rendszerezésre, és a rendre. Teszem ezt az élet más területein is, illetve a házon belül szinte mindenhol. Ez vonatkozik a fürdőszobára és a ruhás szekrény bizonyos részeire, így pl. a táskáimra is.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!
A női cuccoknak külön táska szükségeltetik

Nagy gondban is voltam, hiszen az évek óta használt neszesszerem sajnos tönkrement és mielőbb szerettem volna beszerezni helyette egy másikat. Ekkor jutott eszembe, hogy a barátnőm elég sűrűn rendel táskákat egy online felületről. Abban a reményben, hogy árulnak neszesszereket is, ráírtam a barátnőmre, hogy küldje el a weboldal linkjét. Percek múlva már meg is szereztem a linket, rákattintva ez fogadott: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Egy modern küllemű, egyszerűen kezelhető oldalon találtam magam.

A táskák típusok szerinti csoportosításával könnyedén megtaláltam a neszesszereket. A szűrő segítségével beállítottam, hogy kizárólag a női neszesszereket mutassa a webáruház. Mindenképpen nagyobb méretűt szerettem volna, mert elég sok kozmetikai cuccom van. Végül két termék között vacilláltam. Végül a drágább, de valamivel nagyobb méretű mellett döntöttem. Hiszen abban a típusban jobban elfér mindenem. Így ez a termék be is került a kosaramba. Mielőtt véglegesítettem a vásárlást, megnéztem a táskarendezőket. A táskatípusok között böngészve megakadt rajta a szemem, és mivel említettem már, hogy szeretek rendszerezni, felettébb kíváncsi lettem. Mivel nem egy nagy összegű tételről beszélünk, ezért ez is ment bele a kosárba.

A VIP tagság előnyei és hátrányai. A hátrányai? Azok nincsenek.

Amikor elértem a rendelés menetéhez, az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! rendszere feldobta, hogy lehetőségem van regisztrálni. Ugyan nem szükséges a vásárláshoz, de azt írták, hogy ezzel VIP taggá válhatok és lehetőségem van pontokat gyűjteni a vásárlások alkalmával. Így, ha a jövőben tőlük rendelek, akkor gyűjtöm a pontokat és kedvezményesebben vásárolhatok. Kapva a lehetőségen, azon nyomban be is regisztráltam. Nekem nem kell kétszer mondani semmit sem. Pláne, ha ilyen jó lehetőséget ajánlanak fel. Már magáért a regisztrációért is kaptam pontokat, amelyet az első vásárlás során fel is tudtam használni.

Ha nem akarsz lemaradni az akciókról és újdonságokról…

Egyébként érdemes feliratkozni a hírlevelükre, ezt is pontokkal jutalmazzák, illetve értesülhetünk a legújabb akciókról, kuponokról és újdonságokról is. Ezután beállítottam a szállítási és fizetési módokat. Aztán csak várnom kellett, hogy telefonáljon a futár, miszerint hozza a csomagom. Néhány munkanapon belül ez bekövetkezett. Mivel szinte majdnem mindig bankkártyával fizetek, így örültem, hogy a futárnál is van lehetőség ilyen módon fizetni. A vírushelyzet alatt amúgy is minimálisra csökkentettem a készpénz használatom.

+1 elégedett vásárló és talán visszatérő is

A csomag sértetlenül és maradéktalanul érkezett meg. A neszesszer igazán szép és stílusos. A valóságban szebb, mint a képeken volt. A táskarendező pedig kifejezetten praktikusnak bizonyult. Nem bántam meg, hogy beregisztráltam, hiszen ilyen pozitív benyomások után, nem hiszem, hogy ez lett volna az utolsó alkalom, hogy a https://www.annataska.hu -t választom, ha táskákról van szó. Már meg is van, hogy legközelebb kit lepek meg a webáruházból.