Irodalmi témákról idilli környzetben a legjobb beszélgetni

Imádom az irodalmat, gyakran olvasom kortárs művészek alkotásait. A formabontó, újszerű művek mindig magukkal ragadnak, de ez nem csak az irodalomra, hanem a zenére is igaz. A baráti köröm is művészetkedvelő társaságból tevődik össze. Gyakran összeülünk, és ilyenkor megmutatjuk egymásnak az újdonságokat, melyeket találtunk, megbeszéljük, kinek mi a véleménye, és gyakran még saját művek is terítékre kerülnek. Ezek az alkalmak idilli, inspiráló környezetben az igaziak, emiatt döntöttem úgy, hogy szépen gondozott kertemet egy csodálatos kerti bútorral teszem tökéletessé.

A megfelelő kinti bútor megtalálása nagyobb kihívás volt, mint megírni egy novellát. Álmomban nem hittem, hogy ilyen eszement árakat kell fizetni egy-egy szettért, ha minőségi darabot akarunk.
Már-már kezdtem feladni, amikor az egyik barátom átküldött nekem egy linket.
Nem ismertem az oldalt, így először magát a céget szerettem volna megismerni. Szeretek biztos forrásból választani. Az 50szazalek.com egy remek oldalnak tűnt már elsőre is. A weboldal szép, rendezett, könnyen áttekinthető. A cég célja, hogy minőségi termékeket biztosítson a vásárlóknak pénztárcabarát áron. Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, folyamatosan frissítik a kínálatot a szorgos munkatársak.
A kedvező árak mellé minőségi kiszolgálás társul. Örömmel vettem tudomásul, hogy bármelyik megrendelt terméket vissza lehet küldeni 14 napig, akár indoklás nélkül. Természetesen a pénzt ilyenkor visszakapjuk. Ez jól jöhet bármikor, bár ha valóban minőségi termékekről van szó, akkor nem hiszem, hogy használni kellene. Ennek ellenére mégiscsak a megbízhatóság egyik alappillére számomra, hogy akár vissza is adhatom, ha nem olyan a termék, mint azt elképzeltem.

Ezenfelül a kiszolgálásra is figyelnek azáltal, hogy többféle szállítási és fizetési móddal várják a vásárlókat. Az utánvétes fizetés mellett biztonságos bankkártyás tranzakció lebonyolítására is van lehetőség, így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb megoldást. A szállítást is átgondolták: még a nagyobb méretű és súlyú termékek is gazdaságos áron kiszállításra kerülnek a cég által. Ezzel rengeteg cipekedést és szervezkedést meg lehet úszni a büdzsénk jelentős terhelése nélkül.

Amikor nekiláttam a kínálat áttekintésének, hamar megtaláltam a nekem való kerti bútort. A linken pontosan olyan bútor várt, amelyet kinéztem, ám az árán megrökönyödtem. Hihetetlenül kedvező volt, így nem hezitáltam sokat. A részletes termékleírásnak köszönhetően könnyen el tudtam dönteni, hogy valóban ez-e az, amit én keresek.

A rendelés folyamata sem volt bonyolult, pár adat megadásával le lehetett bonyolítani, alig pár percet vett igénybe. A visszaigazoló e-mailben a szállítás idejét is megadták, ami szintén kiváló, ugyanis így nem kell katonás vigyázzállásban várni napokon át a futárt.

A kerti bútorom épségben megérkezett, és pontosan olyan volt, mint amilyet szerettem volna. Kényelmes, magas minőségű. Eszembe sem jutott a 14 napos visszaküldési garancia kihasználása.

Mióta megvan az új bútor, azóta még jobban telnek a baráti összejövetelek. Jó döntés volt az oldalról rendelni, igazán megérte az árát az innen beszerzett termék!