A könyvmoly, a rocker és az új elektromos motor

A mostani barátnőmet egy bevásárlóközpontban ismertem meg. Ő szokás szerint a könyvesboltban vásárolt, én pedig a kedvenc zenekarom képével szerettem volna egyedi pólót csináltatni. Amíg elkészült, egy padon ülve várakoztam. Ő leült mellém, és beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy nem sok közös van bennünk, mert ő folyton otthon bújja a könyveket, én pedig szinte minden hétvégén koncertre, buliba, vagy valamilyen fesztiválra megyek. De hát az ellentétek vonzzák egymást.

Kezdetben valóban izgalmas volt elmélyedni olyan témákban, amikben kevésbé voltam járatos, mint például az Elfújta a szél metaforái. Egy idő után viszont kényelmetlenné vált, hogy nincs semmilyen közös hobbink. Elhívtam koncertre, de mindig az volt a válasz, hogy ott túl nagy a tömeg, meg túl hangos a zene, így pedig már élvezhetetlen. Kellett valami, ami kimozdítja, ugyanakkor az én rocker személyiségemmel is összeegyeztethető. Az egyik ismerősöm a motorozást javasolta. Ahhoz pedig járműre is szükség van, ezért utánanéztem az elektromos motor árak jelenlegi alakulásának az általa ajánlott motorbolt.co.hu webáruház segítségével. Itt ugyanis valóban széles a választék mind bringákból, mind pedig egyéb cuccokból, amikre egy bringásnak szüksége lehet.

elektromos motor árak

Valóban sok különböző márkájú, színű és sebességű motor közül választhattunk. Nekem volt vagy három ami tetszett, és nem igazán értettem, hogy az egyik vajon miért jobb mint a másik, úgyhogy az ügyfélszolgálattól kértem terméktámogatással kapcsolatos segítséget az erre szolgáló üzenőfelület kitöltésével. Ők készségesen és hamar fel is vették velem a kapcsolatot. Részletes tájékoztatást adtak arról, hogy melyik robogónak milyen főbb egyedi tulajdonságai vannak, így pedig már könnyű volt a döntés.

El is dicsekedtem a barátnőmnek vele, hogy milyen szuper motort sikerült választanom. Ő persze egyből azzal jött, hogy ha már együtt megyünk motorozni, legyen összeillő bőrdzsekink is. Jó, jó, de a bukósisak megléte talán fontosabb, nem? Hát igen, az ő motorját viszonylag hamar sikerült kiválasztani, mivel azok alapján indultunk el, amiket az ügyfélszolgálat elmondott nekem. A motoros kiegészítők böngészése ugyanakkor nagyon sokáig tartott, mivel nem is gondoltuk volna, hogy mi minden másra lehet még szükségünk. De hát motorozás közben bármi előfordulhat – hideg időjárás, veszélyes közlekedési szituációk, vagy akár kisebb meghibásodások is, ezekre pedig fel kell készülni. Még jó, hogy a motorbolt.co.hu webáruházban mindent egy helyen megtaláltunk, így nem vesz igénybe heteket a hiányzó cuccok beszerzése.

Bár az elektromos motor árak nem épp a legalacsonyabbak, nem szomorkodtunk emiatt. A webáruházban ugyanis hűségpont akció van, vagyis minél többe kerül egy vásárlás, annál nagyobb árengedményt kaphatunk a következő alkalommal. Ez nagyon hasznos, mivel rendszeresen meg tudjuk nézni az új árucikkeket, vagy hogy mi az, amire le kellene csapni, mert sokan érdeklődnek iránta, ilyenkor pedig jól jöhet ez az akció. Néhány terméket viszont enélkül is alacsonyabb áron szerezhetünk be időnként, már csak ezért is jól tesszük, ha vissza-visszalátogatunk az oldalra.

A rendelésünk a feltételek szerint meg is érkezett, mindent tökéletes állapotban kaptunk meg. Nem is volt más hátra, bele is vághattunk az új hobbinkba és az első közös motorozásunk szervezésébe. Még ugyanolyan színű férfi és női motoros kabátot is sikerült beszereznünk hozzá a motoros bolt kínálatából.

Most már végre mindenkinek a vágya teljesült. A barátnőm nem a könyveket bújja otthon egész nap, hanem legalább végre kimozdul a szabad levegőre. Én pedig a múltkor gyorsan leértem motorral egy vidéki koncertre, ahonnan azonnal vissza is tudtam indulni, hogy ne legyünk sokáig távol egymástól. Az új közös hobbink nagyban hozzájárult, hogy közeledjenek az álláspontjaink és a terveink.