Új nyári gumikkal vágok bele az idei fesztiválszezonba

Úgy terveztem, hogy az idén is elmegyek legalább két zenei fesztiválra. Általában úgy szoktam válogatni, hogy kiválasztok egy nagyobbat és egy kisebbet. Ez így anyagilag sem annyira megterhelő, valamint élmény szempontjából is izgalmasabb. Imádom a nagy fesztiválokat, hiszen ott reggeltől estig pörgés van, és jobbnál jobb programokkal várják az érdeklődőket. Ezeken a helyeken általában akkor is van mit csinálni, amikor épp nincs egy olyan koncert sem, amire az ember szívesen elmenne. A kisebb fesztiválok ezt kevésbé biztosítják. Azokon többnyire délután négy fele kezdődik el a program, ami egy-egy ismeretlen, kisebb együttes fellépését jelenti, majd az este előrehaladtával érkeznek a nevesebb helyi előadók. Ezeket is szeretem, mivel pont az olcsósága teszi lehetővé azt, hogy összeszedjem a baráti társaságot és közösen elmenjünk egyre. Ekkor nincs az a kifogás, hogy jaj, milyen drága, meg hasonlók. Éppenséggel napközben is jól el lehet lenni, mi ilyenkor el szoktunk menni felfedező útra, felfedezzük azt a települést, ahol megrendezésre került a fesztivál.

Szinte szinte már minden megvan az idei fesztiválozáshoz. Első sorban egy új sátrat kellett vennem, mivel a régi, amivel eddig jártunk már elég rossz állapotban volt. Lehet még kibírta volna ezt a nyarat, de jobbnak láttam megelőzni a bajt. Szegény már több helyen is lyukas volt, illetve egy jó pár pöcök is hiányzik belőle, amivel rögzíteni lehet a sátrat a földhöz. Aztán még be kellett szereznem egy-két parti kelléket, mint amilyen a buborék fújó és a vicces napszemüveg. Ezek számomra nélkülözhetetlen elemei egy fesztiválnak. De mégis a legfontosabb a nyári gumiabroncsok voltak. Ezzel is hasonló helyzetbe kerültem, mint a sátorral. Már egy ideje le kellett volna őket váltanom, de valami miatt, mindig húztam az időt. Azonban most úgy voltam vele, hogy ebből elég lesz, nem játszom tovább a sorssal. Többnyire az én autómmal, jobban mondva az én autómmal is szoktunk eljárni ezekre a nyári kiruccanásokra, így még sürgetőbb lett ez a csere. Eszembe jutott, hogy az is lehetséges, miszerint azért halasztottam ilyen sokáig ezt a dolgot, mivel eddig nem találtam meg a megfelelő helyet, ahonnan megvásárolhatom a gumikat. Most azonban találtam egy oldalt, amelynek ez a linkje www.gumidiszkont.hu/nyari-gumi, és ennek a felületnek a böngészése közbe végre belém hasított az érzés, hogy igen, innen szeretném megvásárolni a nyári gumiabroncsaimat. Olyasmi érzés ez, mint az első látásra szerelem. Az ember nem tudná megmondani, hogy mi is az, ami megfogta őt a másikban, egyszerűen csak érzi, hogy ez valami más, ő valamiért különleges, és érzi, hogy meg kell ismernie. Hát így voltam én ezzel az oldallal. Valami oknál kifolyólag egy akkora bizalmat éreztem a termékei iránt, amit máshol még nem. Tudni kell rólam, hogy általában minden így szoktam vásárolni. Amit épp nem így veszek, azok nagyon hamar tönkre is mennek, és le kell őket cserélnem. Szóval, ahogy itt böngésztem láttam, hogy most milyen remek árban vannak ezek a gumik, egy csomó leárazás látható. Még az is mellette szól, hogy nagyon sok ismert márkájú terméket forgalmaz, amelyek között az én kedvencem is szerepel. A kereső segítségével nagyon hamar megtaláltam azt, amit kerestem és már meg is rendeltem. A napokban szerintem ki is fogják szállítani és végre kipipálhatom az utolsó dolgot is a listámról, amit a fesztiválszezon előtt be kellett még szereznem.

Örülök ennek az oldalnak, mivel ha ezt nem találom meg, akkor ki tudja, hogy mennyi ideig húztam volna ezt a vásárlást. Még az is lehet, hogy addigra már nagyon fel mentek volna a nyári gumi árak, hiszen szezonban minden termék drágább. Szerintem még nyár végén be fogom szerezni az új téli gumikat is, mivel azokra is ráférne már a csere. Egy azonban biztos, innen fogom rendelni!