A konyhabútorom még bekuckózásra is alkalmas

Hiszitek vagy sem, az én kedvenc helyiségem a lakásban a konyhám. Olyan szuper konyhabútorom van, hogy a téli időben még arra is alkalmas, hogy bekuckózzak oda a kedvenc könyvem és egy forró tea társaságában! És hogy hogyan jutottam el idáig? Szívesen megosztom veletek!

Alapvetően mindig is inkább extrovertált típus voltam, mintsem otthon ülő típus. Mindig is imádtam fesztiválokra, zenés estekre, irodalmi találkozókra járni. Ha tehettem, mindig nyomon követtem a legfontosabb kulturális eseményeket, és amire tehettem, mindre elmentem. Épp ezért a téli, hideg, sötét, szürke időszakot nagyon rosszul viselem. Szívesen mennék el programokra, de a csúnya, szürke idő miatt egyáltalán nincs kedvem ehhez. Így szép lassan eltemet a téli depresszió és a szürkeség engem is…

De most már mindez múlt idő! Mióta rátaláltam a konyhabutorom.hu-ra, azóta sokkal kevésbé érzem egyedül magam télen, és a lakásban töltött időt és minőségi szórakozással tudom eltölteni! Ehhez persze az is kellett, hogy rájöjjek, tulajdonképpen pont azt a helyiséget nem szeretem a lakásban, ahol a legtöbb időt töltöm el: a konyhát. Ezért idén nagy átalakításba kezdtem, és ma már elmondhatom, az én konyhabútorom a legmenőbb a világon!

Ehhez persze először realizálnom kellett, hogy a konyha valóban a legfontosabb helyisége a lakásnak, és tényleg itt szöszmötölök a legtöbbet, ha itthon vagyok. Itt főzöm az első kávémat, itt készül a reggelim, és itt fogyasztom el a vacsorám… A létezésem alfája és omegája így tehát a konyha. kis ihletet kapva ezért a konyhabútoromat is igyekeztem úgy átalakítani, hogy kényelmes, komfortos legyen az itt töltött idő a számomra. Ma már saját kis olvasósarkom van például az ablak alatt, amit kockás, sínes, puha párnával béleltem ki. Ide bármikor bekuckózhatok téli estéken, amikor csak kedvem tartja. Ha ti is szívesen kísérleteznétek az én konyhabútoromhoz hasonló kialakítással, bátran engedjétek szabadjára a fantáziátokat! Higgyétek el, megéri, én például a téli depressziót is le tudtam így vetkőzni! Kell ennél több bizonyíték?