Az új kulturális klubhelyiséghez a legjobb szakembereket kerestem

A házunk pincéjében ki akartam alakítani egy klubhelyiséget, ahol az érdeklődőkkel összegyűlhetünk, és irodalmi, stand-up valamint zenés esteket tarthatunk. Körbekérdeztem a környékbelieket, mit szólnak az ötlethez, és mindenki rajongott érte. 

Elég nagy területről van szó, úgyhogy szabadon engedtem a fantáziám. A tervek szerint kisszínpad, bár, fürdőszoba és még egy jakuzzi is helyet kapott a létesítményben. Összeszedtem a legjobb szakembereket, a vízszerelő munkákra például a vizszereles.net csapatát választottam. 

Több, mint 30 éve vannak a szakmában, és már mindennel találkoztak, amivel lehet. Munkájukat elégedett ügyfelek tömkelege isteníti. Az elvégzett tevékenységre garanciát vállalnak, és olyan számlát adnak, amit minden biztosító cég elfogad. 

A profizmus a weboldalukból is sugárzik. Átlátható felhasználói dizájn, kellemes színek és jól megfogalmazott szövegek jellemzik. A kezdőoldal tetején piros háttérrel megtaláljuk a telefonszámot, amire ha rákattintunk, már hívhatjuk is őket. 

vizszereles.net

Néhány kérdés feltételével megállapítják, hogy egész pontosan mi a probléma, és akár 1 órán belül a helyszínre érkeznek. Budapest és Pest megye teljes területén, bármely nap bármely időpontjában elérhetők. 

Szolgáltatásaik közé tartozik a vízszerelés, ami többek közt WC javítást, kádszerelést, bojler cserét és csaptelep javítást foglal magában. A csatorna építés és javítás is a kisujjukban van, bármilyen igényt ki tudnak elégíteni. Ha csőtörés éri a házat, pillanatok alatt a helyszínre érnek és elhárítják a hibát, legyen szó nyomóvezetékről, szennyvízvezetékről, vagy a fűtésrendszerről. 

Mindenképp nézzétek meg a vizszereles.net weboldalát, mert rengeteg hasznos információt találtok rajta.