Rockerélet motorokkal

Van egy együttesünk a srácokkal. Már gyerekkorunk óta tanulunk zenélni, de most jött el az pont, hogy olyan szintre jutottunk, hogy összeálltunk egy bandába és együtt muzsikálunk. A zene, amit játszunk kicsit rockosabb vonal, ezért kitaláltuk, hogy felépítünk magunknak egy olyan imázst, ami jól passzol a zenei stílusunkhoz is. Ha rock, akkor fekete és bőr és elengedhetetlenül motorok.

Mindannyiunknak volt már jogosítványa, de nem szerettük volna robogókkal égetni magunkat, így mindenki beiratkozott, és megtanultunk nagymotort vezetni. Nem ment mindenkinek zökkenő mentesen, de már túl vagyunk rajta, így következett először a motorok megvásárlása. Nem könnyű kiválasztani a gépet, így erre is elég sok időt kellett szánnunk, de végre meglett mindenkinek, amit szeretett volna. Mivel kifejezetten a kinézet miatt vágtunk ebbe bele, a motoros ruházatra fektettük a legnagyobb hangsúlyt. Persze, egy motoros felszerelésnél nem csak az a fontos, hogy jól nézzen ki, hanem az is, hogy maximális biztonságot nyújtson nekünk.

Nem bíztuk hát a véletlenre, különös tekintettel a bukósisak kiválasztására kellett odafigyelnünk, mert ha borulás van, a legfontosabb, hogy a fejünk védve legyen.

Mikor belevágtunk, nem gondoltuk, hogy ilyen bonyolult lesz, és hogy ennyi mindent figyelembe kell venni ahhoz, hogy minden jól menjen. Összességében azonban elmondhatom, hogy nem csak egy új, menőbb kinézettel lettünk gazdagabbak, hanem egy olyan életérzéssel is, ami elképesztően inspiráló hatással van ránk és a zenénk minőségén is meglátszik. Amióta motorozunk, 4 új dalunk is született, mindegyik abszolút profi és új hangzású. Valahogy mindenkiből a csapatban kiváltott egy olyan érzést, ami elég erős ahhoz, hogy művészet szülessen belőle. Akár honnan is nézzük, nagyon megérte. Az pedig, hogy egy szuper szabadidős elfoglaltságra és gyors közlekedési eszközökre is szert tettünk, csak hab a tortán.