Nem akarok busszal járni munkába!

Egy irodalomtanár sok mindennel tisztában lehet, de az autószerelés nem tartozik ezek közé. Ezt a tényt soha nem cáfoltam volna meg, de most először kellett szembesülnöm vele, hogy tényleg ötletem sincs, mit is kell csinálnom most, hogy nem indul az autó.

Nem volt más választásom, aznap kicsit késve, busszal mentem be az iskolába. Az elromlott autómmal kapcsolatos bizonytalanságom és tehetetlenségem végül az egyik kolléga szüntette meg, aki a www.metaautoszerviz.hu-t ajánlotta nekem.

Andrea már régóta ide hordja az autóját, és remek tapasztalatai voltak velük. Mindig, minden hibát a lehető leghatékonyabban és költséghatékonyan oldottak meg neki, nő létére is elmagyaráztak neki minden részletet, és soha nem verték át.
Az árak is rendkívül korrektek, továbbá vannak annyira kedvesek és figyelmesek, hogy az összes rendszeres karbantartási munkálatra előre felhívják a figyelmem, így tervezhetőek ezek az alkalmak, továbbá nem robbanok le hirtelen az elmulasztott munkálatok miatt.

A www.metaautoszerviz.hu egy márkafüggetlen autószerviz, ahová bármilyen típusú és korú autót, sőt, kisteherautót is vihetünk.
Rengeteg féle munkát rájuk bízhatunk:
-fékek javítása,
-kuplung szerviz,
-futómű beállítás és javítás,
-gumicsere és szerviz,
-fényszóró beállítás,
-kipufogó csere,
-lengéscsillapító rugó és csere,
-DPF szűrő tisztítása és cseréje,
-olajcsere,
-vezérlés csere és szerviz.

A www.metaautoszerviz.hu oldalán fent volt a telefonszámuk, így még aznap kérhettem egy időpontot. Kedvesek voltak, és a félelmeimmel ellentétben nem hetekkel későbbre, hanem még arra a hétre kaptam időpontot.
Az autó szállításában volt segítségem, és az ígért időpontban neki is tudtak állni a kocsim szerelésének.

Annak ellenére, hogy nem egy rutinszerűen javítható problémával álltam szemben, készségesen fogadtak, és egyből nekiláttak a probléma forrását megkeresni és megszüntetni.
Azt kérték, hogy hagyjam ott az autót, és szólnak, hogyha mehetek érte.

Alig telt el 2 nap, már hívtak is, hogy mehetek az autóért, működik! Le voltam nyűgözve. Azt hittem, hogy legalább heteket fog ott állni a járgányom.
Gyorsan sikerült azonosítani, mi miatt nem indult, és kiderült, hogy sokkal kisebb a baj, mint amilyennek tűnt.

Az ár, amit a javításért elkértek abszolút korrekt volt, és nagyon megnyugtatott, hogy részletesen elmondták, miért ennyibe kerül, milyen alkatrészre volt szükség, és pontosan mit csináltak.
Ahogy megbabrálták a kocsit, láttak még néhány kopásban lévő alkatrészt, melynek a cseréje hamarosan esedékes lenne. Ezekre felhívták a figyelmem, aminek kifejezetten örültem, ugyanis nem akarok ismét úgy járni, hogy reggel a buszhoz kell rohannom.
Egyezettünk időpontot a szükséges karbantartások elvégzésére is.

Nagyon elégedett voltam a www.metaautoszerviz.hu munkatársaival. Azt kell mondjam, profi munkát végeztek, úgyhogy ezentúl nem fogom máshoz hordani a kocsimat, ez biztos!