A humor mindenen átsegít

A zene és a humor az, aminek meg van az a fajta képessége, hogy a segítségével nagyon sok mindenen át tudsz lendülni. Amikor nehezebb napjaim vannak, akkor mindig ehhez a két dologhoz fordulok. A zenének köszönhetően jobban át tudom élni az érzéseimet, a humor pedig segít, hogy sokkal jobb hangulatba kerüljek. A humoristák is ezzel a módszerrel dolgozzák fel a közönség számára a világ történéseit és néha a saját életüket is.

Egy családi fotózás alkalmával olyan jó hangulatot sikerült teremteni, hogy a gyerekek azóta is arról a napról beszélnek. Nagyon szerették a Szoboszlai Krisztivel készült családi fotózást, ezért úgy döntöttünk, hogy minden évben meg fogjuk ezt ismételni. Nem csak azért, mert a családi fotózás nagyon jó móka és élmény tud lenni, hanem azért is, mert olyan kézzel fogható emlékeink lesznek, amit sok 10 év múlva is vissza tudunk majd nézni. A gyerekek felnövését egyébként is jó lehet megörökíteni. Folyamatosan változnak, ezért ha újra szeretnénk nézni a régi kiskori énjüket, akkor csak előkapjuk a családi fotózás alkalmával készült képeket és máris előttünk van minden, ami akkoriban történt.

A képek egyébként azokat az érzéseket is vissza tudják hozni, amit akkoriban éreztünk, amikor a kép készült. Éppen ezért lehet jó választás a családi fotózás. Ennek segítségével nem csak a kinézetet, de az érzéseket is meg tudjuk őrizni.

Ha Neked is megfordult már a fejedben a családi fotózás, de még nem mertél belevágni, esetleg nem találtad még meg hozzá a megfelelő fotóst, akkor ajánlom figyelmedbe Szoboszlai Krisztit.

A honlapján több referencia kép is megtalálható családi fotózás témában is, ezért ha kíváncsi vagy hogyan dolgozik és milyen képeket készít, akkor nézz szét a weboldalon.

Nekem nagyon tetszik a stílusa és szerintem gyönyörű képeket készít. Nem tucat képeket csinál, hanem van egy egyedülálló stílusa, ami minden képen észrevehető.

Az egyik évben elnyerte a Portrait Master Award díjat is. Ez is bizonyítja, hogy szakmailag kiemelkedő és a képei szakmai szemmel is egyediek és profik. Ha szívesen elmennél egy ilyen fotóshoz, akkor keresd fel minél hamarabb. Az őszi és téli szezonban sokan szoktak hozzá járni, ezért ha ilyenkor szeretnél fotózást, akkor érdemes lehet minél hamarabb felkeresni őt a szabad időpontok miatt.

A családi fotózás mellett a szolgáltatásai között szerepel még a portré, gyerek, glamour, művészi, jegyes, esküvői, kismama, fine art és élményfotózás is. Mindegyik fotózás fajtáról részletes leírást találhatsz a weboldalon. Ha nem tudod pontosan melyik lenne neked a legjobb választás, akkor ezeket a leírásokat mindenképp olvasd el és nézd meg a referencia képeket is.

Sőt, a fotózás menetéről is olvashatsz. Ennek köszönhetően már a telefonos beszélgetés előtt megtudod mire számíthatsz.

Több fotózási csomag közül választhatsz annak megfelelően, hogy mennyi képet szeretnél, szeretnél-e profi sminkest és fodrászt vagy ezeket biztosítod magadnak.  

Az ilyen képekhez érdemes lehet mindenképp ilyen szolgáltatásokat is igénybe venni, hogy minél jobb képek készülhessenek.

Választhatsz stúdió és szabadtéri fotózás közül is aszerint, hogy neked melyik lenne a komfortosabb, illetve melyik illik az elképzelésedhez.

Ugyanis a saját elképzeléseidet is egyeztetitek a fotózást megelőzően, hogy mire készüljön ő és mire kell neked készülnöd és az elképzelésekből mi az, ami megvalósítható.

Nézd meg Szoboszlai Kriszti weboldalát, referencia képeit és döntsd el mennyire tetszenek. Ha el tudod képzelni magad ilyen fotókon, akkor foglalj hozzá időpontot. A csodás képek garantáltak lesznek!