Miért jelentek meg a táskák?

Múlt hét egyik reggelén éppen teszek-veszek a konyhába, amikor párom nevetve tette fel a kérdést: tegnap is megvoltak már ezek az új táskák?

Nem értettem, milyen táskákról beszél, igaz, kint hagytam az előszoba szekrényen a válltáskámat, de azt már néhány hónapja vettem. Látta rajtam, mennyire nem értem, majd mosolyogva közölte, hogy nézzek a tükörbe. Ekkor jöttem rá, hogy az én drága párom éppen humorizálni próbált, mert hogy a szemem alatt eléggé duzzadt látvány fogadott. Szóval a szem alatti táskákra gondolt.

Nem volt még dolgom szem alatti táskákkal, így a jó öreg internethez fordultam. Találtam is egy terméket, amiről rengeteg vélemény található az interneten, így rákerestem, hogy van-e weboldaluk, és természetesen van, méghozzá egy nagyon jól felépített website.

Az oldalukon tudtam meg, hogy nem csak ilyen duzzanat formában jelentkezhetnek a táskák, hanem lila karikákkal is járhat. Megnyugtató volt olvasni a cikkükben, hogy ezek a karikák nem veszélyesek, és így orvoshoz sem kell vele fordulni. Persze van néhány kivétel, amikor már olyan súlyos, hogy fájdalommal jár vagy viszket, és még néhány lehetőséget felsorolnak. Azt is megtudtam, hogy akár betegség is okozhatja, mint a vesével kapcsolatos betegségek, a pajzsmirigynek az alul- vagy túlműködése, allergia, vagy akár hormonális is lehet, és persze még van néhány betegség, amihez kapcsolódhat.

De tudtam, hogy nálam nem betegség okozta, és erről az oldalon is megbizonyosodtam. Részletesen beszámolnak arról, hogy milyen hatással lehet a szemre az alkoholos italok rendszeres fogyasztása, a nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, a túlzásba vitt sós ételek fogyasztása, az éjszakára fent hagyott kozmetikumok és sminkek, írnak a dohányzás negatív hatásáról, a túlzásba vitt napozásról, és a genetikai hajlamosságról. Ennek a cikküknek köszönhetően tudtam meg, hogy a töménytelen chips fogyasztásom és a kevés alvás miatt alakulhattak ki a táskák. Még jó, hogy van ilyen részletesen megírt cikk, amiből az ember lánya tud tájékozódni, és nem kell azonnal pánikolni és találgatni.

A szem alatti sötét karikák eltüntetése – hatékony megoldás karikás szemek ellen – InstanTENSE Plus

Azontúl, hogy a weboldalukon keresztül megtaláltam a lehetséges okokat a szem alatti táskák kialakulásával kapcsolatban, az is kiderült, hogy a szem alatti sötét karikák eltüntetésére hatékony megoldás karikás szemek ellen az InstanTENSE Plus készítmény. Ez egy olyan hatásos szérum, amit csak egyszerűen fel kell vinni a szem alatti táskákra, várni néhány percet, és volt nincs szem alatti táska, szem alatti karika.

Erről nem csak írásban lehet informálódni, hanem videójuk is van, ahol felvették, hogy egy próba alkalmával mi történik, ha ezt a szérumot használja valaki. A videóban azt látni, hogy egy hölgy szem alatti táskáira könnyed mozdulatokkal felviszik a szérumot, majd pedig végig lehet követni a perceket, ahogy a szérum kifejti a hatását. A harmadik percben teljesen eltűntek a karikák. Annyira hihetetlen volt számomra az egész, megnéztem egymás után vagy ötször a videót, az tuti. Olyan volt mint valami Photoshop varázslat, de ez nem manipulált kép, hanem egy valódi videó, amiben jól látható a szérum használata után fellépő eredmény.

A lap alján rengeteg ellenőrzött vásárlótól származó vélemény is olvasható. Itt láttam olyat, hogy valakinek a nagyon száraz és vízhiányos bőrével is csodákat tett. Nem okozott neki semmilyen mellékhatást, pedig az elmondása szerint nagyon érzékeny bőre van. Ez megnyugtatott, mert az én bőröm is érzékeny, nem használhatok bármilyen kozmetikumot. De ennek a véleménynek a hatására úgy döntöttem, hogy nekem is érdemes kipróbálni. A videó igazából már meggyőzött, csak fenntartásaim voltak az érzékeny bőröm miatt, de jó, hogy vannak vásárló vélemények is, amiből meg tudtam, hogy érzékeny bőr esetén is érdemes kipróbálni a terméket. Persze különbözőek vagyunk, de azt gondolom, ha már más érzékeny bőrrel rendelkező vásárlónak is bevált és nem okozott gondot, akkor én sem veszíthetek semmit.

Ráadásként amúgy is elég komoly garanciális időt biztosítanak, ami 30 napos pénz visszafizetési garanciát jelent. Nem gondoltam, hogy ezzel élni fogok, de azért szerintem sokat elmond a cégről, hogy ilyen visszafizetési garanciát vállalnak a termékükre. Múlt héten kedden rendeltem meg a terméket, az oldalon azt írták, hogy a várható kiszállítási idő 1 munkanap, vagyis, hogy a várható kiszállítási nap az szerda lesz. Nem akartam elhinni, hogy már másnapra megérkezne a termék, de az a nagyszerű hírem, hogy valóban a rendelés leadását követő napom már ott volt nálam a termék.

Egyébként 140 vélemény alapján 4,6 pontos értékelést kapott a termék az oldalon. Egy nagyon szép és elegáns doboza van a szérumnak, amihez illeszkedett a hasonló designnal ellátott tubus is, amiben maga a szérum található. Ez egyébként egy 25 ml tartalmú tubus volt. Az oldalon azt a tájékoztatást adták, hogy ez a mennyiség még napi használat mellett is legalább 60 napig elegendő lehet. De persze ez még önmagában nem jelentett semmit. Következett a nagy teszt. Volt is ám izgalom, még párom is ott állt a fürdőszoba ajtóban és megállás nélkül bámulta az arcomat, hogy mi történik. Majd egyszer csak felkiáltott: ezt hallod nem hiszem el, ez tényleg olyan mint a videóban! Aztán bele néztem én is a tükörbe és nem akartam hinni a szememnek. Nyoma sem volt a szem alatti táskáknak, az InstanTENSE Plus valóban hatékony megoldás a szem alatti táskák és karikák eltüntetésére.

Villámgyors kézbesítés, pénz visszafizetési garancia, valódi hatékonyság. Ez valóban egy remek választás volt, nagyon boldoggá tesz, hogy rátaláltam erre a termékre, hiszen pillanatok alatt megoldotta a problémámat. Ennél jobbat nem is találhattam volna. Oh és azt említettem, hogy ingyenes volt a szállítás?

Nem csak a termékük hatásos, igazán hasznos tartalmak vannak a blogban is. Ezeket a héten kezdtem olvasni. Olvastam cikket a klinikai tesztekről is, de itt található például egy útmutató is arról, hogyan kell használni a szemránckrémet. Utóbbit négy lépésben lehet elolvasni. De videót is lehet látni a használatról, amiket instrukciókkal is elláttak, de tényleg nagyon egyszerű az egész. És ugye, ami a legfontosabb, hogy valóban működik is.

Az aktív összetevőkről is lehet tájékozódni, így pontosan tudhatod már a vásárlás előtt, hogy mit is veszel meg, milyen anyagok fejtik ki a hatásukat, és melyik mire való. Egyébként a használat után azt mondják, hogy 6-10 órán át is kitart a hatékonysága, és ez tényleg így is volt, nekem olyan 9,5 óra után kezdtek visszatérni. De hosszú távú eredményei is bizonyítottak, ha valaki rendszeresen használja. Engem teljesen levett a lábamról, hogy már az első használat után ennyire látványos változást érhettem el vele, úgyhogy biztos visszatérő termék lesz nálam. Árban is teljesen rendben van, még 15 ezer forintba sem került, ráadásul ugye ahogy korábban is említettem legalább két hónapig elegendő a 25 ml kiszerelésű szérum. Ennyit nekem nagyon megért.

Párom most már elfelejtheti a kis béna táskás poénjait. Soha többet nem lesz rá alkalma! Vagy legalábbis nem hosszú ideig, hisz ha jelentkeznek azok a fránya szem alatti karikák vagy táskák, abban a szent pillanatban leszámolok velük az InstanTENSE Plus csodaszeremmel.