Papucsügyletem kedvező végkifejlettel

Papucs férfi vagy férfi papucs?

Amikor épp papucsvásárlás küszöbén álltam, eszembe jutott, hogy fogalmam sincs a papucs férj elnevezés eredetéről. Szeretek utánajárni az ilyen történelmi vagy nyelvészeti kérdéseknek, így gyorsan kiderítettem ezt is. A régi párviadalok idejéig nyúlik vissza ennek a kifejezésnek az eredete. Az volt a szokás, hogy a győztes fél a teljes diadal jeléül az egyik lábát a leterített ellenfele nyakára tette. Cselekedte ezt annak a jelzéseként, hogy sikerült a vesztes férfit a végletekig megaláznia. A papucs szót ugyanis akkoriban használták a kényelmes házicipő megnevezésére is. Innen származik tehát, hogy papucsférjnek csúfolják a feleségének túlságosan behódoló, magát megalázni engedő férfit.

Férfi papucs webáruház | cipomarket.hu

Térjünk ezután vissza a vásárlásra! Mivel a cipomarket.hu weboldalon a lehető legszélesebb a kínálat papucsokból, nem is igen gondolkoztam, hogy máshol kutakodjak eme lábbeli után.

Nagyon vonzó szűrők támogattak a gyakorlatias és gyors választásban. Segítségükkel beállíthattam, hogy milyen színű, milyen méretű papucsok között akarok keresgélni, és természetesen, hogy milyen árkategóriában tervezem a beszerzést. Megszállott akciómániások kedvéért még az is megszabható, hogy csakis a bizonyos százalékkal akciózott termékeket hozza fel a keresés. Ezek után már csak ár vagy ajánlások szerint kellett sorrendbe rendeznem a találatokat, és már kezdhettem is a szelektálást. Még úgy is bőven akadt válogatni valóm, hogy minden szűrőn állítottam be szűkítési feltételeket. Ez is mutatja, mennyire bőséges az áruválaszték. Ez az igazi: Férfi papucs webáruház | cipomarket.hu

Ráadásul bizonyos lábbelik még egészségpénztárra is elszámolhatók, amiben partner a Férfi papucs webáruház | cipomarket.hu. A számlázási adatok között meg kellett csak jelölnöm, pontosan milyen címre kértem a számlát, a tagsági számom feltüntetésével, és máris könnyedén elszámolhatóvá vált a papucsom számlája. Örültem, hogy egészségpénztári tagságomnak ezen a weboldalon is élvezhettem előnyét. Az nem is volt elvárás, hogy a pénztári kártyámmal is tudjak fizetni, hiszen ez internetes vásárlások esetében köztudottan nem megoldható.

Hamarosan már fel is próbálhattam a kiválasztott papucsomat nagy örömömre, és elhatároztam, hogy sosem fogok papucsként viselkedni.