Én leszek az új Bagaméri!

Még gyerekkoromban olvastam az Csukás István történetét, melyből Bagaméri, a fagylaltárus nagyon megmaradt. A sors úgy hozta, hogy felnőttként elgondolkoztam rajta, hogy valóban nem lenne rossz nyitni a helyi strandon egy standot, ahol árulhatnék fagyit, jégkását, hűsítő italokat.

Neki is láttam az ötletem megvalósításának, amiben nagyon nagy segítségemre volt a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldala.
Először a blogjukra akadtam rá, ahonnan rengeteg információt sikerült szereznem. Érthető, informatív cikkeket írnak, amik segítettek abban, hogy jobban képbe kerüljek a gépeket, márkákat érthetően. Nyilván ezek mellett még sok mindenről kellett infót szerezni, ám de legalább nem kavarodtam el a webshopban a gépek között.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán rengeteg, jó minőségű kiegészítő található meg. A cég olasz minőségi kis és nagykereskedelmi gépeket forgalmaz, kifejezetten vendéglátósok számára.
Alapvetően egy családi vállalkozásról beszélünk, ami bennem mindig bizalmat ébreszt, főleg, hogy már 20 évvel ezelőtt fogtak bele, és nagyon gyors ütemben fejlődtek egészen odáig, hogy mára már 2 telephellyel működnek.

A kínálatban rengeteg féle gép szerepel a legkülönfélébb funkciókkal. Aki vendéglátóegységet üzemeltet, itt garantáltan megtalálja majd, amire szüksége van. Jó minőségű gépek, ráadásul kiváló ár-érték arányban. A palettán új és használt gépek egyaránt megtalálhatóak, így garantáltan megtalálja majd itt mindenki azt, amire neki szüksége van. Egy használt gép tökéletes lehetőség lehet azoknak, akik kisebb tőkéből indítják a vállalkozásukat.
Ezekhez a gépekhez garancia is jár annak ellenére, hogy nem újak, annyi a különbség az újakhoz képest, hogy 1 év helyett 3 hónapot kapnak a vásárlók.

A bemutatótermükben megtekinthettem azokat a fagylaltgépeket, amiket kinéztem az interneten. Örültem, mert kedvesek voltak az eladók, továbbá rengeteg kérdésemre válaszoltak, amikre egymagam nem találtam a választ, vagy esetleg csak tapasztalatok útján juthattam volna a tudáshoz.
Megérte hozzájuk jönni, már itt is ezt éreztem. Segítőkészségük a fizetésnél sem hagyott alább: segítettek nekem a szállítás megszervezésében is. Sokkal egyszerűbb és jutányosabb volt, mintha másra bíztam volna, továbbá tudom, hogy más cégek futárai kisebb odafigyeléssel szállították volna a vásárolt gépeket.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer egy kiváló cég, nagyon jó döntés volt velük megvalósítani a bagaméris álmom.

Dealer - Gastro & Ice Dealer