Zenére rendeltem Buddha szobrot

A zene a testvéremnek, már a gyerekkorától kezdve elkíséri őt az élete során. Most felnőve visszatekintett arra, hogy nem csak a kórushoz köthetőek neki nagyon jó élményei, de utána kezdett belekóstolni a Dj világba. Ami elsőként a házibulikban tevődött ki, utána már így felnőttfejjel az esküvői Dj-kedésben teljesült be. Ennyire jól nem is alakulhatott volna az élete, hogy az élete minden pontján jelen van a zene, hiszen anélkül mit is ér az ember. Ez az ő a hitvallása, hogy zene még háttérzajnak is szükséges. De, ami nagyon jó, hogy rátalált a zene által egy különleges, az európai népnek nem annyira ismerős vallásra is. Ezzel a vallással megtapasztalhatja, hogy milyen az, amikor a belső nyugalmat megtalálja, és teljes harmóniában tud magával élni, de nem csak magával, hanem a világgal is.

Ez pedig nem más, mint a buddhizmus. Ennek a témának nagyon utánajárt, és mindig erről beszél. Annyira, hogy át is küldött egy remek oldalt, amely nem csak webshopként üzemel, erre még úgyis kitérek, hogy mit sikerült ott kiválasztanom a testvérem számára. De ami őt és engem is nagyon megragadott ebben az oldalban, hogy nem csak webshopként üzemel, annak mindenfajta kritériumaival, hanem egyfajta útibeszámolót is tartalmaz. Itt az oldal szerzője megosztotta képes beszámoló formájában, hogy milyen csodás kalandokban volt része a nepáli hegycsúcsoknál. Tanácsokkal és ötletekkel látja el azokat, akik nem csak a vallás után érdeklődnek, hanem szívesen el is látogatnának arra helyre. Amikor pedig mindent végigolvastam, akkor jöttem rá, hogy a testvéremnek nemsokára születésnapja lesz. Szerintem nem véletlen, hogy most küldte át számomra ezt a szuper honlapot, hanem mert célja volt vele. Egy kis célzást tett, hogy ő innen szeretne ajándékot kapni. Jól kigondoltam, hogy biztos azért küldte az oldalt, nem mellesleg, hogy én is informált legyen az ügyben milyen is a buddhizmus és a nepáli kultúra. El is olvastam, de azzal a lendülettel meg is néztem a webshop kínálatát. Amint megtaláltam a leírásban, hogy ezek eredeti kézzel készített termékek. Nagyszerűnek találtam, hogy ennyire igényes termékeket forgalmaz ez a csodás webshop. Már csak arra kellett választ találnom a magam részére, hogy mit is vegyek a testvéremnek. Hiszen annyira bőséges a kínálat, hogy kicsit meg is ijedtem, hogy mit is fogok így rendelni. Nagyon jó, hogy különböző topikokra van osztva a termékkínálat, így aki tudja, hogy mit szeretne vásárolni, az rögtön arra rákattint, aki meg nem biztos magában, mint én az végig nézi a füstülőket, a karkötőket, valamint a szobrokat is. A szobrok nagyon megfogtak, hiszen annyira szépen kidogozottak.

Rögtön rá is mentem arra, hogy buddha szobor rendelés hiszen nem lehet ilyen csodálatos lehetőséget kihagyni. A buddha szobor rendelésben nincs semmi nehéz feladat, megtaláltam azt a szobrot ezen a csodálatosan szépen megszerkesztett oldalon, amit el tudok képzelni a testvérem lakásában, és még a személyisége is illik hozzá. Meg is lett az is, egy nagyon igényesen megszerkesztett kékes buddha szobrot rendeltem meg, rendkívül kedvező áron. Szinte hihetetlen, hogy ilyen jó áron tudja forgalmazni a webshop üzemeltetője ezeket a remek minőségű termékeket. A rendelésem követően, már pár napra meg is érkezett a csomagom, nem kétség, szuper nepáli termékeket forgalmazó helye, amely még gyors szállítást is tudja garantálni.