Kevés dolog derít annyira jókedvre, mint egy jó akció

Bevallom, húsz évesen is egy nyugdíjas nagymamaként viszonyulok a bevásárláshoz. Folyamatosan bújom az akciós újságokat, számolom a forintokat és figyelem, hogy hol érdemes zöldséget, hol pedig húst venni. Az életem minden más területén gond nélkül szórom a pénzt, de amikor élelmiszerről van szó, akkor valahogy megcsap a zsugoriság szele.

Persze tegyük azt is hozzá, hogy én egy modern, 21. századi nyugdíjas nagymamaként viszonyulok a világhoz. Én már nem a postaládámban gyűjtöm az akciós újságokat, hanem a telefonomon. Megtaláltam ugyanis nemrég a https://akcioleso.hu oldalt, ahol minden (értsd: MINDEN) akciós újságot megtalálok lapozható formában, amit csak akarok. Nincs többé idegesítő papírszemét a lakásban, nincs állandó kutatás a postaládában: csak fölmegyek a https://akcioleso.hu oldalra, akkor, amikor akarok, és mindent megtalálok, amit szeretnék.

Nincs mit tenni: ez a jövő. Az akciós újságok most már mindenki számára elérhetőek, aki érdeklődik az ilyenek ránt. Az a helyzet, hogy az én korosztályomra ez egyébként nem éppen jellemző. Mindenki koncertekre, fesztiválokra jár, de ha spórolásra kerülne a sor, akkor fogalmuk sincs mitévők legyenek. Pedig mennyivel egyszerűbb akciósan megvenni a kávét, és otthon megfőzni, mint elmenni a kávézóba, és tízszeres áron megvenni!

Elképesztő összegeket lehet megspórolni azzal, ha valaki, tudja, mikor, mit és hol éri meg megvenni. Minden forintocska fordítható ezután másra. És egyébként nem is csak élelmiszerekben érdemes gondolkodni! Az https://akcioleso.hu-n vannak egyéb áruházak újságjai is, így ruházati, szépségápolási termékeket is bőven találunk: ott pedig már nem is aprópénzeket lehet megspórolni, hanem komoly ezreseket.

Hihetetlen belegondolni, hogy milyen sokat tudok beszélni pusztán egy olyan oldalról, ami akciós újságokat tesz ki online. Na, de ezek az élet apró örömei, nem? Amikor az ember talál végre valamit, ami örömet tud neki okozni. Hát nekem az online akciós újságok igenis örömet okoznak, és őszintén megmondom, hogy szerintem ennek másnál is így kéne, hogy legyen.

Látogassatok el legalább egyszer az oldalra, és megéritek, hogy pontosan miről is beszélek.